bgen

Референтната програма

Ние вярваме, че най-добрата реклама е от клиента и високо ценим неговото мнение. Всеки лоялен клиент може да се включи в Програмата за референиции като препоръча НЕТ ИС САТ на други компании с изисквания към телекомуникационните услуги.

Ще се радваме да ви запознаем с условията на Гласовата услуга за оператори.  Свържете се с нас на телефон 02/ 434 0 400 или като кликнете на линка по-долу.

Връзка с нас


Референции от клиенти

„НЕТ ИС САТ е надежден доставчик на интернет и телекомуникационни услуги. Фирмата поддържа високо качество, а екипа от квалифицирани специалисти винаги успява да предложи ефективни телекомуникационни решения за нашите нужди….”
Vip Security

 

„НЕТ ИС САТ е надежден партньор на всеки бизнес или организация , които се нуждаят от качествени и ефективни телекомуникационни решения.”
LLP Group

 

„Избрахме НЕТ ИС САТ за осигуряване на необходимите ни услуги на базата на комплексното решение за финансови и технически условия – кратките срокове за предоставяне на услугите, добрите параметри и гарантираността на предложените капацитети, гаранциите за денонощна поддръжка и обслужване…”
Демакс АД

 

„Качеството на осигуряваните услуги от НЕТ ИС САТ се базира на екип от професионалисти с висока степен на професионална квалификация. НЕТ ИС САТ показва коректност, отговорност и задълбочени познания в нивото на обслужване на клиентите си. Въз основа на нашия опит при работата с НЕТ ИС САТ препоръчваме фирмата при избор на висококвалифициран партньор при участието им в конкурси и възлагане на изпълнение на обществени поръчки.”
БНТ

 

„Фирма НЕТ ИС САТ спечели нашето доверие, след като извърши квалифициран анализ на нашите нужди и предложи ефективно телекомуникационно решение за нашия бизнес…”
ЕКО БУЛПАК